Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Faraz 400

Möt våra studenter

Faraz Naeem

Från ekonom till Junior Developer

Gör det, och gå in för det helhjärtat.
Faraz 400

Kan du berätta lite om vem du är och vad du jobbat med tidigare?

Jag heter Faraz Naeem och har tidigare haft ägt och drivit Kista Redovisningsbyrå. Det gick väldigt bra och vi växte snabbt till att bli en av de större redovisningsbyråerna i Kista vilket jag är väldigt stolt över.

Under sommaren 2017 deltog du i en bootcamp som Craft Academy anordnade, vad fick dig att bestämma dig för att lära dig att koda?

Något inom mig sa att jag skulle passa bättre i en mer skapande roll snarare än bokföring som gick ut på att arbeta med historik och presentera det till olika intressenter. Beslutet tog jag när jag själv byggde upp företagets hemsida i Wordpress. Det var enormt kul att skapa något och redan dagen därpå började jag titta efter hur jag skulle kunna komma in i tech-branschen och börja skapa.

Vad skulle du säga var det viktigaste effekten av att du deltog på Craft Academy?

Som alla andra så hade jag en annan bild av att arbeta med teknik efter att ha tittat på många filmer under årens lopp. Jag var van att arbeta på ett väldigt systematiskt sätt med fastlagda rutiner. Craft Academy visade mig att även inom webbutveckling så ska man arbeta systematiskt. Den viktigaste effekten var nog att jag 12 veckor innan inte ett smack om kodning till att jag idag kan skapa både webbappar, mobilappar och system. Ord som API:er, TDD, HTTP requests är inte längre ren grekiska utan klara koncept som jag kan arbeta med.

Vad skulle du säga var det mest utmanande med den utbildningsmodell som Craft Academy jobbar efter?

Intensiteten utan tvekan.

Vilket råd skulle du ge någon som funderar på att vara med på en Bootcamp?

Gör det, och gå in för det helhjärtat.

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!