Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Olof 400

Möt våra studenter

Ólöf Vignisdóttir

Från Telekom-anställd till Frontend Developer

När jag hittade min inre ro och fortsatte koda så kom resultaten
Olof 400

Kan du berätta lite om vem du är och vad du jobbat med tidigare?

Jag är en 28 år gammal tjej från Island som bestämde sig för att flytta till Göteborg, Sverige, för att jobba inom utvecklingsbranschen. Jag började på bootcampet utan någon tidigare programmeringskunskap. Innan dess studerade jag historia och museumkunskap, jobbade lite på museums och arbetade för ett telekomföretag.

Under hösten 2017 deltog du i en bootcamp som Craft Academy anordnade, vad fick dig att bestämma dig för att lära dig att koda?

När jag arbetade på telekomföretaget kände jag att jag måste arbeta inom utvecklingsbranschen eftersom det är framtiden.

Vad skulle du säga var det viktigaste effekten av att du deltog på Craft Academy?

Mitt viktigaste resultat var att jag fortsatte jobba på - du kan göra det, och resultaten kommer till slut. Det var riktigt svårt i början, och jag jämförde alltid mig själv med de andra studenterna och tyckte att jag var sämre. Men när jag hittade min inre ro och fortsatte koda så kom resultaten.

Vad skulle du säga var det mest utmanande med den utbildningsmodell som Craft Academy jobbar efter?

Det är intensivt. Du måste hålla takten och vara fokuserad hela tiden, ibland känner du dig korkad men då är det bra att prata med dina kurskamrater. Troligtvis känner de samma sak, och du är inte ensam. Ni gör det här tillsammans som en grupp.

Vilket råd skulle du ge någon som funderar på att vara med på en Bootcamp?

Mitt råd är att ta det lugnt och fortsätta koda!

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!