Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Mikael 400

Möt våra studenter

Mikael Feher

Med kod som passion

Att vara med på en Bootcamp är ungefär som att dricka vatten från en brandslang. Men nu har jag färdigheter som gör det möjligt för mig att göra det jag älskar, nämligen att koda.
Mikael 400

Kan du berätta lite om vem du är och vad du jobbat med tidigare?

Jag är en 39 årig gift småbarnsförälder med karriär som både lokförare och ordningsvakt bakom mig.

Under sommaren 2016 deltog du i en bootcamp som Craft Academy anordnade, vad fick dig att bestämma dig för att lära dig att koda?

När jag bestämde mig för att satsa på en IT karriär så började jag plugga IT-Säkerhet och det var under den utbildningen som jag provade på att koda. Från att lära mig lite kod som komplement till säkerhetsdelen fastnade jag fullständigt för programmering. Jag kände att kodandet var det enda jag ville hålla på med. Bootcampsformen gav mig allt jag ville ha av en utbildning; en utmanande utbildning som var kort.

Vad skulle du säga var det viktigaste effekten av att du deltog på Craft Academy?

Att jag på endast 3 månader fick tillräckliga kunskaper för att kunna programmera egna applikationer och att kunna jobba som utvecklare.

Vad skulle du säga var det mest utmanande med den utbildningsmodell som Craft Academy jobbar efter?

Den enorma mängden information och kunskap som skall införskaffas i ett extremt högt tempo. Ungefär som att dricka från en brandslang.

Vilket råd skulle du ge någon som funderar på att vara med på en Bootcamp?

Tänk igenom det extremt noggrant och sen tänk igenom det en massa gånger till! Bootcampet kräver en enorm uppoffring i tid, engagemang och frustration. Om du inte är beredd att lägga all din vakna tid på bootcampet så slösar du bort din tid. 12 veckor är inte lång tid så det gäller att köra hårt för att det skall löna sig. Jag offrade 3 månader av mitt liv, men nu har jag färdigheter som gör det möjligt för mig att göra det jag älskar, nämligen att koda.

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!