Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Oj 400

Möt våra studenter

Osegbemoh Dania

Från Network Infrastructure Manager till Junior Developer

Viljan att kunna skapa min egna programvara skapade intresset för att programmera.
Oj 400

Kan du berätta lite om vem du är och vad du jobbat med tidigare?

Jag heter Osegbemoh Dania, och är från Lagos, Nigeria. Jag jobbade som Network Infrastructure Manager i 9 år för en internetleverantör och en apotekskedja i Nigeria innan jag började min resa till Craft Academy.

Under våren 2017 deltog du i en bootcamp som Craft Academy anordnade, vad fick dig att bestämma dig för att lära dig att koda?

Jag tröttnade på mitt jobb och behövde någonting mer utmanande, så jag bestämde mig för att testa skapa webbapplikationer genom att göra min egna e-handelsbutik. Jag hade för begränsade resurser för att kunna outsourca webbapplikationen till ett företag eller frilansare, så jag skapade hemsidan själv genom att använda ett framework som heter Magento. Jag skapade min e-handelsbutik men kunde inte lägga till nya funktioner. Det skapade problem och till slut behövde jag anställa en frilansare. Viljan att kunna skapa min egna programvara skapade intresset för att programmera. Jag utforskade flera olika plattformar som EDX, Coursera & Udemy men kunde inte lära mig snabbt nog eftersom jag hade ett väldigt upptaget jobbliv, och jag blev distraherad av att försöka lära mig flera språk samtidigt. Jag sa upp mig som Network Manager för att kunna lära mig programmera på ett strukturerat sätt i ett bootcamp.

Vad skulle du säga var det viktigaste effekten av att du deltog på Craft Academy?

Självförtroendet jag fick när jag utvecklar webbapplikationer med bra kutymer som beteende- och testdriven kod, och hur lätt det är att lära sig nya programmeringsspråk och ramverk.

Vad skulle du säga var det mest utmanande med den utbildningsmodell som Craft Academy jobbar efter?

Att veckovis arbeta med nya projekt som har väldigt kort deadline.

Vilket råd skulle du ge någon som funderar på att vara med på en Bootcamp?

Tveka inte, det är ett bra första steg för att lära sig de viktigaste grunderna inom programmering. Ett bootcamp kommer att hjälpa dig fokusera, sortera mellan alla ramverk, och ge dig bra praktisk erfarenhet. Du kommer också att få vägledning från proffs som hjälper dig gå igenom din kod och guida din tankeprocess.

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!