Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Philip 400

Möt våra studenter

Philip Mannius Zudemberg

Entreprenör, eldsjäl och junior utvecklare på ItsMyStyl

Du får ut i erfarenhet och kunskap det du lägger in i form av hårt arbete.
Philip 400

Kan du berätta lite om vem du är och vad du jobbat med tidigare?

Jag heter Philip Zudemberg, jag är 22 år gammal och har tidigare varit med och startat ett antal it-startups i Silicon Valley (San Francisco). Där höll vi på med massor med spännande tekniker, b.la. geofencing appar, och wearables. Under min tid där jobbade mestadels med industriell design och marknadsföring.

Under hösten 2016 deltog du i en bootcamp som Craft Academy anordnade, vad fick dig att bestämma dig för att lära dig att koda?

Min tidigare startup lades ner i slutet på 2015 och jag visste inte riktigt vad jag skulle göra. Jag hade sett hur användbart programmering kunde vara och hur otroligt spännande det skulle vara att kunna göra det själv. Problemet var att jag inte visste vart jag skulle börja. Därför googlade jag fram Craft Academy och skickade in en ansökan.

Vad skulle du säga var det viktigaste effekten av att du deltog på Craft Academy?

Under Craft Academy har jag utvecklat en stark intuition för programmering vilken inte bara gör att jag förstår hur jag ska bygga kod utan också kan se koden från ett helhetsperspektiv och därmed lösa problem som kan uppstå utan att spendera för mycket tid på dem. Jag har också lärt mig följa ett agilt tankesätt och en hel del olika processer som optimerar min kodning.

Vad skulle du säga var det mest utmanande med den utbildningsmodell som Craft Academy jobbar efter?

Det mest utmanande för mig har varit att alla kursmedlemmar startar med olika förutsättningar och förväntningar. Det gör att man hamnar på olika nivåer, vilket kan skapa en slags obalans i gruppen. I en stor del av Bootcampet jobbar vi i grupprojekt, därför är det viktigt att alla redan innan vet hur mycket energi och tid man behöver lägga för att nå ett bra resultat.

Vilket råd skulle du ge någon som funderar på att vara med på en Bootcamp?

Du får ut i erfarenhet och kunskap det du lägger in i form av hårt arbete. Så ju hårdare du jobbar desto mer kommer du lära dig. Se till att lägga så mycket projekt som du kan åt sidan innan du börjar så du kan fokusera helt på att lära dig koda. Det är trots allt ett bootcamp, så det är inte lätt. Men om du lägger in tiden och har viljan, kommer du slutföra det galant.

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!