Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Läroplan

Vi ser kod som material och programmering som ett hantverk. För att bli en bra programmerare måste man träna och det gör man genom att skriva kod - om och om igen, med allt mer avancerade funktioner i sikte.

Vår utbildningsfilosofi tar fasta på det och våra studenter skriver kod från första dagen. Vi vet att det är det enda sättet att lära sig att koda. Teorin bakom, den kommer sen.

12 veckor

Applikationsutveckling är komplext. En av de största utmaningar som du kan komma att tampas med när du lär dig att koda, är att veta i vilken ordning du ska lära dig saker och ting i. Vår läroplan är utvecklad av yrkesverksamma mjukvaruingenjörer och baserad på verkliga cases och senaste praxis. Sättet vi har byggt det på garanterar dig att du, vid varje tillfälle, lär dig och jobbar med relevanta ämnen.

Veckoplan

Kommande utbildningar

Kursdatum

För bästa resultat rekommenderar vi att du närvarar i våra lokaler på Chalmers Innovation i Göteborg eller på OpenLab vid KTH i Stockholm under hela utbildningstiden. Om du inte har möjlighet går det även att delta i utbildningen på distans.

Program Kursstart Examen Plats
Full Stack Web Developer Bootcamp 1 Apr 2019
Förberedande kurs startar 4 Mar 2019
29 Jun 2019 Göteborg, Stockholm, Remote

Ansök i god tid, antal utbildningsplatser är begränsat.

Ansök nu

Bli en del av oss

Allt detta ingår

  • Förberedande kurs med stöd av coach.
  • 12 veckors utmaningsbaserad utbildning på heltid.
  • Erfarna coacher på plats och på distans.
  • Lär dig efterfrågade utvecklingsmetoder som Agile och TDD.
  • Moderna ramverk inkl. HTML5, JavaScript, Ruby on Rails, React och React Native.
  • Kreativ miljö på Chalmers Innovation i Göteborg, en av Sveriges ledande startup-hubbar. Kreativ miljö på OpenLab i Stockholm på KTHs vackra campus.
  • Föreläsningar, nätverksträffar och meetups.
  • Hjälp med att söka jobb via vårt kontaktnät.
Betalningsplaner

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!