Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

Anställ

Juniora utvecklare från Craft Academy

Redo för produktion?

Vi är måna om att våra deltagare kan så mycket som möjligt och vi jobbar riktigt hårt på att få upp deras kompetensnivå till en nivå som gör dem anställningsbara och redo att sättas in i produktion så fort som möjligt.

Icon heart

Passion

Drivna, nyfikna och engagerade. Våra studenter har, genom att vara med på Craft Academy, visat att de är beredda att kämpa och ta ansvar för sin utveckling och gett sig in på en näst intill omöjlig resa: att lära sig att koda på 12 veckor.

Icon craft

Kompetens

Under sin tid på Craft Academy har våra studenter fått jobba med minst tre programmeringsspråk eller ramverk. De praktiserar testdriven utveckling och jobbar enligt SOLID och Agila principer i sina projekt.

Icon briefcase

Erfarenhet

Alla är nybörjare någon gång - även studenter på Craft Academy. Det som skiljer dem från andra juniora utvecklare är att de har skrivit kod från dag ett och har, efter avslutad utbildning hos oss, minst två projekt i sin portfölj.

Att vara en Hiring Partner

Vi vet att en rekryteringsprocess är väldigt känslig och att det helt enkelt inte får bli fel när man väljer en ny medarbetare

Samarbetet med oss handlar om så mycket mer än att du bara får en lista med kandidater. Vi tror att ju tidigare ni får en relation med våra studenter desto bättre blir resultatet - såväl för er som för studenterna. Vår erfarenhet visar att de som lyckas bäst med sin rekrytering från utbildningar som Craft Academy är de företag som på ett tidigt stadium visar engagemang. Det vi förväntar oss av er som en Hiring Partner är att ni deltar i följande aktiviteter:

Aktivitet Tid Hur ofta?

Hålla en 'Lunchtime Talk'

Presentera företaget och människorna som jobbar i organisationen. Berätta om er verksamhet och vad ni jobbar med. Ge deltagarna tillfälle att bekanta sig med er.

1 timma 1 gng per grupp/cohort

Vara värd för en 'Craft Workshop'

Presentera egna problemställningar och utmana studenterna att komma upp med lösningar. Ett bra sätt att få reda på kunskapsnivå och lära känna deltagarnas kreativa sidor.

1 dag 1 gng per grupp/cohort

Delta på demodag

I samband med avslutningen anordnar vi en demo dag där deltagarna visar upp sina slutprojekt. Efteråt umgås vi och minglar. Det är en stor dag för deltagarna som markerar slutet på en resa och början på en ny. Var med på den och ge dem din feedback och stöd.

2 timmar Var 8:de vecka

Pitcha på karriärdagen

Varannan månad anordnar vi en karriärdag där våra Hiring Partners kan presentera sina företag. Karriärdagen vänder sig till både nuvarande som potentiell framtida deltagare på Craft Academy.

2 timmar Var 8:de vecka

Umgås med deltagare

Det bästa sättet att lära känna någon är att umgås med personen i en avslappnad och informell miljö. Varannan onsdag anordnar vi en After Work i våra lokaler eller på en pub/bar dit alla Hiring Parners är välkomna.

45 - 60 minuter Varannan onsdag

Publicera dina jobberbjudanden

Vi har en job board där vi presenterar våra Hiring Partners och deras aktuella rekryteringar där ni kan publicera information allt efterssom era behov förändras.

Ingen Utan begränsning

Letar du efter utvecklare till ditt team?

Bli en Hiring partner

Vi erbjuder en ny väg att hitta medarbetare till din organisation. Med oss lär du känna kandidaterna innan du ger dem ett erbjudande.