Hej, Det ser ut som att du använder en gammal webbläsare. Tyvärr stödjer inte vår kod det. Vi skulle rekommendera att du uppgraderar den. Det finns olika alternativ: Mozilla Firefox or Google Chrome.

En Investering

I Sverige är vi vana att betrakta utbildning som gratis. Men det är en sanning med modifikation. Den traditionella utbildningen är lång och lämnar ofta efter sig stora studieskulder på hundratusentals kronor. Nomads Of Code Full Stack Bootcamp är ett alternativ som kan bespara dig både tid och pengar. Till skillnad från de flesta andra utbildningar hjälper vi dig även med coachning och kontakter när du ska söka ditt första jobb.

Kursavgift

Se nedan för tillgängliga finansieringsalternativ.

3 skäl att välja Nomads Of Code

Snabbt

Arbetsmarknaden skriker efter kompetent personal. Vi hjälper dig att bli anställningsbar på bara 12 veckor. Dessutom får du coachning och kontakter när det är dags att söka ditt första jobb.

Relevant

Våra utbildnigsprogram är utvecklade av yrkesverksamma utvecklare. Vi ser till att du lär dig rätt saker och får kompetens inom de områden som efterfrågas av arbetsgivarna.

Frihet

Nomads Of Code Full Stack Bootcamp öppnar dörrar och ökar dina möjligheter att få ett intressant och utmanande arbete, oavsett var i världen du beger dig.

Antalet platser är begränsat.

Ansök nu

Finansiering

Nomads Of Code Full Stack Bootcamp drivs av ett privat utbildningsföretag och deltagande på våra program berättigar således inte till CSN-stöd. Du kan välja att betala utbildningen enligt vår standardmodell. Kontakta oss om du vill ha hjälp med finansiering.

Standardbetalning

Program Anmälningsavgift Kursavgift
(inkl. läromaterial)
Pris inkl. moms
Nomads Of Code Full Stack Bootcamp 9 950 kr 89 800 kr 99 500 kr

Nomads Of Code Full Stack Bootcamp Månadsbetalningsplan

Vi erbjuder för närvarande en månatlig betalningsplan för vår Nomads Of Code Full Stack Bootcamp.

Handpenning: 55,000SEK - €5.450
2,950SEK - €290 över 12 månader

Kvinnliga sökande

Vi erbjuder ytterligare 5% rabatt på ovanstående priser till kvinnliga sökande eftersom kvinnor är mycket underrepresenterade i IT-branschen. Denna rabatt läggs till eventuella ovanstående rabatter.

Program Ordinarie pris Rabatt Att betala vid antagning
Nomads Of Code Full Stack Bootcamp 99 500 kr 5% 94 525 kr

Betalnings-
alternativ

Icon cash

Banköverföring

Det enklaste sättet att betala in dina avgifter är genom en banköverföring. Kontakta oss för kontonummer. Märk alla betalningar med ditt namn och de 6 första siffrorna i ditt personnummer.

Icon credit card

Kort

Vi kan ta emot de flesta kreditkort genom vår tjänsteleverantör Stripe.

Icon briefcase

Faktura

Är du företagare ställer vi gärna ut en momsfaktura på kursavgiften och du kan få 30 dagars kredit. Kontakta oss för mer information.

Ansök nu

Vi startar nya kurser var 12:e vecka och tar emot och utvärderar ansökningar löpande. Ansökningsprocessen kan ta upp till två veckor så tänk på att ansöka i god tid!